Aliaaba!

Imorn får jag börja träna igen. Tjoho!

"Det kommer en dag; då får du äta godis!" / pluttskrutt'

Dags för fredagsmys! \m/

Elr kanske inte. Vi har varken chips eller popcorn hemma, så det blir ju att kolla på Hulk utan snask.
   Visserligen har vi en massa godis kvar, sen pappas kalas för en vecka sen och all denna choklad han köpte från Marabou igår, men fyfan! Jag är inte alls sugen på sånt.
   Om inte pappa kan öppna den där godispåsen förstås! (Y)

   Btw så har jag äntligen jobbat klart hela veckan på DST nu. Yes! 2500kr rakt ner i fickan den 25 november! Jag räknar ner dagarna! (Y)
   Mysigt idag där då, btw! Nee, inte egentligen. Tönten med finnar var inte där, I miss my little nerd med finnar! <3 Men aah.. jag fick ju städa typ hela verkstan, elr aah.. halva iaf.. tillsammans med Adel, fan va jobbig han är! Seriöst!
   Men aah.. efter det va gjort så började jag jobba med drivmotorerna, igen! Dem där jevla drivmotorerna! Å efter ett tag så kom chefen fram och började snacka med mig med en bruten svenska. Själv förstår jag inte en skvatt av vad alla dem där turkarna säger (jag är INTE rasistisk, det är bara att jag inte har så bra öron. Förresten så bor dem alla ju i stockholm, ännu värre med deras dialekt då också). Men aah.. jag hörde honom iaf säga; Mä han de båttta, han e s'å jevla lat. Han inte kan städa. Du hjelpa hånåm! Å så peka han på lilla potatisen. Fan också! Så jag fick hjälpa honom städa upp. Egentligen var det bara jag som städa och han typ gick runt och låtsades ta grejer, som han sedan lade någon annanstans på arbetsbänken. Jag är iaf happy, jag fick honom att skratta för första gången i världshistorien! Iaf när det gäller mig!

   Just ja.. måste bara säga att jag kommer få träna med EAI igen! 1 november 10:30-12:30 i västerås är stämplat för en träning som jag aldrig kommer glömma!




Har ni tänkt på att jag börjar le mer, asså.. jag börjar faktiskt gilla mitt leende, trots mina kanin- och vampyrtänder. Kanske för att det börjat stråla självförtroende om, hah!

"OMG! OMG! OMG! Jag är en fjäril!" / pluttskrutt'

Tjoho! Reflektion efter jobben som kommit (I)

Nu har jag varit så duktig så jag har ritat på paint (yes! paint is the shit) om hur det är och hur det gått på jobbet. Men dock har jag inte gjort klart allt, haft en massa pluggish också!






Typ aah.. detta är mitt team. Tjoho! Högst upp från vänster; turk nr1/amerikan(?), turk nr2/afghanistan(?), tönten med finnar (I) och sedan den hårdrockiga håriga potatisen, lättare kallat HÅHÅPO!
Därunder är det sedan jag (Y), i snyggare form, yes! that's right!



I verkstan ser typ uppdelningen ut såhär också, turkarna sitter och snackar, medan jag typ gör allt deras arbete (Y), medan HÅHÅPO och tönten med finnar arbetar ihop. (Jaa! De där spindelarmarna är arbetararmar!)


Det gör mig lite ledsen, liksm.. ingen jag kan få prata eller arbeta med..!


Men förstås, ibland så brukar HÅHÅPO hälsa på. Även fast han är en potatis så blir man ju glad av få prata med någon!


Dock är det bara för att ge mig mer arbete, trots att jag har turkarnas arbete kvar!




Btw så är det lite läskigt, för jag tror att potatisen är pedofil! Tänk stackars mig! Jag är bara 15!


Nåt annat som är läskigt är också att han kan läsa mina tankar, seriöst!

Forts. följer

"Imorn blire städning för på måndag så anfaller japarnerna" / 'pluttskrutt

Grymt stolz! (y)

Som rubriken säger!
   Som sagt, ändrat min design nu är jevligt nöjd, för liksm.. jag är ju inte alls bra på sånt!



  Men aah.. tyvärr fick jag bara en efter-bild, missade före-bilden (Y)

   På jobbet är det iaf grymt kul, förutom att jag tror killarna underskattar mig. Liksm.. de ger mig bara en massa lama uppgifter som att skruva i bottnar och sånt.
   Å som idag då:
- Vänta lite! Du måste ha en skruvdragare..!
- Vad är en skruvdragare? frågar jag då, med min vanliga förvanande min. (I)
- Sa du inte att du jobbat här förut?

Precis! Jo, det har jag.. men inte fan använde jag nån jevla skruvdragare? Riktiga vertyg ska de vara, som jag fick ha i somras! Så mina händer svullnar upp som bara den efter en dag.

   Men vad ska jag tro egentligen? Jag är den enda tjejen i verkstan på övervåningen just nu..

"Godnatt! Ska sova vid 22" / 'pluttskrutt


Oh yeah! Work it!

Yes! Lunchrast igen (I)

Btw så vill jag ursäkta om min design just nu, den liksm.. hänger och flänger i gardinerna lite. MEN ska försöka fixa det sen när jag kommer hem.

Just nu jobbar jag på övervåningen tillsammans med två turkar, en finnig typ/tönt och en hårig potatis till hårdrockare. (Y)
  Jag vill bara säga att; vi är världens bästa team! Tjiho! Å ensam tjej är jag, that's not so funny like it seems to be!

"Jag älskar mitt lilla team! <3" / 'pluttskrutt

Btw så ska ni veta att det inte var på nåt fördomsfullt sätt jag kalla dem så!

Jobb, jobb, jobb, hemskt mycket jobb!

Yes! Lunchrast!

   Sitter vid pappas dator och vilar lite, that's good shit!
   Har blivit tvungen att gå upp vid 5 för att sedan vara i Stockholm vid 7, och fatta att jag inte kan vila en enda stund ens på morgonen.
  Men annars har jag kommit rätt långt (I), därav de där titeln kanske?

Kornvete, Halvvete, Helvete!

Oh lala! Helvete hur man stavar, men shit the same!

   Idag känner jag mig.. ganska så hyper? Märkligt nog. Är säkert någon effekt efter allt godis jag åt i morse (I) Så jag kommer säkert flumma igenom hela inlägget här, that's not good at all!

   I alla fall.. igår, tidigt på eftermiddagen, så kom mamma in i rummet när jag nötte sims (Y). Å som jag alltid gör när folk, speciellt familjen, kommer in i mitt rum, så ryckte mina ögonbryn ner ända till kinderna och blängde ursinnigt på henne, tillsammans med de spydiga orden; vad vill du!? Tänk er hur lustigt det måste sett ut!
   När hon sedan ursäktade med att hon undra om jag ville hänga med och shoppa, så lyste hela rummet av mitt solstrålshumör (I). Så det va bara att göra iordning sig och dra! (Y)

   Tyvärr så, om inte alla vet det, är jag jevligt seg på att göra mig iordning, så det blev typ 2timmars shopping. Like somebody says; datts nått göd!
   Aja.. mamma och jag hann i alla fall übershoppa på HM, vi orkade knappt gå någon annanstans. (Y) Eller rättare sagt; jag orkade inte gå någon annanstans!

   Köpte dock inte så mycket, eftersom annars skulle jag fått skuldkänslor för mammas stackars plånbok. Själv får man ju inte pengar för veckans jobb förän i slutet på november. Liksm.. nu på lovet ska jag få jobba (I).

   Som sagt, inte för att skryta, så fick man ju ganska mycket beröm förra gången. Tjoho! Titeln den-bästa-sommarjobbaren-som-jobbat-på-DST-någonsin passar mig übermärkt! Det gäller bara att orka ta sig upp vid 5-taget så man hinner till jobbet (Y).

"Å tjaa.. idag? Då har det inte hänt så mycket." / pluttskrutt'

Aj.. fan!

Usch! Fatta vad mycket jobbiga saker datorn har hållit på med. Var så himla nervös så man fick ett par extra hjärtklappningar.
   Iaf.. det börja med att man starta datorn och logga in och allt skit, o man ba; Nämen! Samtidigt som man gjorde munnen till ett stort O. Liksm.. allt på datorn hade förändrats, liksm.. ny bakgrundsbild, nya skrivbordsikoner, allt sånt skit + att msn inte logga in mig automatiskt (!?). Å sen när jag kolla efter, så fick jag en sådan totaldamp så jag nästan hade lust med att kasta allt nr på golvet (men bara nästan). Asså, för i helvete! skrek man. Det fanns ju inget jävla piss kvar på datorn, alla dokument, musik, bilder, allt jävla skit var borta! Puts väck! Jävla virus säkert!

   Tur nog var allt tillbaka efter att jag starta om datorn. Puh! Förutom två saker; den där jävla svenskan! Å det var ju liksm typ det viktigaste på datorn, så fatta vad jag dampar, gråter och gapar. Not funny at all!

Någon som vill hjälpa mig? (a)
/ pluttskrutt'


RSS 2.0